Kulestol Protac SenSit® inkl puff Lime
Kulestol Protac SenSit® inkl puff Lime
Kulestol Protac SenSit® inkl puff Lime
Kulestol Protac SenSit® inkl puff Lime
504840

Kulestol Protac SenSit® inkl puff Lime

Ikke på lager
41,875.00 kr
Inklusive MVA
Sansestimulerende kulestol og puff til barn og voksne med psykisk og motorisk uro. Les mer

Hvorfor amajo?

Bredt utvalg
30 års erfaring
Fantastisk oppfølging
Profesjonell veiledning

Tilbehør

Beskrivelse

Protac SenSit® er en kulestol for barn og voksne med motoriske og psykiske lidelser. Kulene stimulerer kroppens berøring- og muskel-leddsansen, og deres dynamiske og dype trykk på kroppen øker kroppsbevisstheten og gir ro.

Protac SenSit® inneholder kuler i ryggen, i det øverste laget av setet og i vingene. Basen er fylt med granulat, som gjør stolen formbar for den enkelte. Du kan med fordel danne en utsparing i setet før du setter deg ned for optimal sittekomfort. Vingene i stolen kan  brukes til å stabilisere sittestillingen og også gi utallige muligheter for individuell tilpasning av sittekomforten og ønsket sansestimulering.

Det er et inkontinenstrekk på baksiden av setet, så hvis det skulle skje en ulykke i stolen, kan stoffet enkelt tas av og vaskes. Stolen kan også demonteres helt når du ønsker å vaske hele trekket.(glidelås)

Standardmodellen anbefales for barn og voksne - for voksne over 180 cm anbefales Protac SenSit® med høy rygg .

Protac SenSit® er patentert.

Det anbefales at Protac SenSit® Puff brukes sammen med Protac SenSit® for optimal sittekomfort. I tillegg kan puffen være en stor fordel for lærere, omsorgspersonell, terapeuter etc. da den gjør det enkelt å sitte tett på og i øyehøyde med brukeren og ha ro til gode samtaler.

Hjelpemiddelnummer Sensit kulestol: 160122

Hjelpemiddelnummer Sensit puff: 164057

Produktet er lagt til i ønskeliste