Om oss

Amajo ble etablert for ca 30 år siden.

Vi jobber med individuell veiledning, kursing, tilpasninger til sanserom og vi viser gjerne frem våre produkter i vårt demorom.

Spesiell kjærlighet for spesielle behov

Amajo er en bedrift i hjelpemiddelbransjen med fokus på kognitiv og kommunikativ støtte, tankestimulerende miljøer, motorikk og lek.  Vårt brede produktspekter er rettet mot personer med ekstra behov, enten det er barn, unge, voksne eller äldre.

Produkter for barn, ungdom og voksne

Produktutvalget vårt er delt in i fire kategorier:  

  • Sansestimulering og kognition 
  • Aktivitet og bevegelse 
  • Tid og planeleggning 
  • Laering og koncentration.  

Med våre hjelpemidler og løsinger innen velferdsteknologi hjelper vi både privatpersoner og bedrifter innen skole, daglig drift og eldreomsorg att gi eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne bedre forutsetninger for å leve aktive, trygge og selvstendige liv. 

Klikk på bildet for å lære mer

Hvordan søker jeg om hjelpemidler?

Klikk på bildet for å lære mer

Fagligkunskap och erfarenhet

Amajo er en del av MedCaps Assistive Tech-forretningsområde og jobber tett med Abilia.   

Sammen med Abilia har vi et bredt produktspekter innen kognisjons- og kommunikasjonshjelpemidler og kan, basert på dyp fagkunnskap og lang erfaring, tilby støtte gjennom hele livsreisen ut fra behov. 

Vi deler gjerne vår kunnskap, innsikt og erfaringer innen kommunikativ og kognitiv støtte, tankestimulerende miljøer, motorikk og lek. Velkommen til å delta på våre gratis webinarer, besøke oss når vi er på messer og utstillinger, kom innom vårt showroom, abonnere på vårt nyhetsbrev eller kontakte oss på e-post eller telefon.  

Vi hjelper deg mer enn gjerne. 

Les mer om Abilia eller de andre selskapene innefor MedCap forretningsområde Assistive Tech her. 


Produktet er lagt til i ønskeliste