Amajo AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Interaktivt rom

04.04.2019

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Shahram Ariafar, Hjelpemiddelkonsulent

Om Amajo AS

Amajo AS har jobbet med hjelpemidler og utstyr for funksjonshemmede barn og voksne i snart 30 år. Vi har spesialisert oss på produkter for aktivitet og stimulering. Sanserom er et av våre hovedområder og vi tegner, priser og leverer disse til mange ulike brukergrupper over hele landet.

Våre interaktive rom

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Tilpasset

Amajo sine oppslukende rom er utviklet av Integrex som er en va de største utviklere for Immersive Technology i verden. Våre produkter er designet og produsert i England. Interaktivt rom er skreddersydd for å dekke brukerens behov, og er utarbeidet i tett samarbeid med våre sensoriske spesialister. Vi sikre at brukeren får et modernt høyteknologisk interaktiv rom for dekke spesifikke behov.

For dette prosjektet er det interaktive rommet begrenset til en levende gulv. Man har muligheten til å oppgradere det i fremtiden slik at man kan ha interaktive områder også på vegger.

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Interaktiv

Ved hjelp av den nyeste bevegelsesteknologien tilbyr vi svært mottakelig interaktiv gulv og interaktive vegger, enten du trenger bare en vegg eller 360 grader av interaksjon.

Enkelt

Våre interaktive rom styres gjennom vår brukervennlige Sensory Room-programvaren. Med over femten interaktive tematyper, hundrevis av forhåndsdefinerte temaer og et bibliotek med over tusen bilder og videoer, kan du enkelt lage ditt eget innhold ved hjelp av den enkle veiviseren. Hvis du ikke finner bildet eller videoen du trenger i vårt omfattende bibliotek, kan du enkelt importere dine egne, enten bilde, video eller strømmet fra YouTube.

Kommunikativ

Med en ny Edge Technology kan det interaktive rommet ha sømløst innhold rundt hjørner, kurvede områder. Man kan også produsere store panoramautsikt. På bais av vårt utvalg av sensorisk maskinvare kan vi skape et virkelig interaktivt miljø. Tenk deg at et havmotiv blir projisert med interaktive vannkryper og svømmerfisk med alle lysene i rommet satt til blått for å skape en undervannsfylt. Eller et bål som projiseres med en røk av røyk fra røykmaskinen med en røyk lukt fra aromaterapi-enheten. Eller til og med en snøflakspredning med vindkast fra vindmaskinen. Med våre interaktive rom er mulighetene uendelige.

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Vårt utvalg av sensorisk maskinvare kan suppleres med:

  • Vindmaskin
  • Røykmaskin
  • Aromaterapi Enhet
  • Farget belysning
  • Boblevegger
  • UV-lys
  • Stjerners tak
  • Myk polstring (valgfri vibrasjon)

Det er enkelt å bytte mellom flere planer ved hjelp av swipe-kortleser system, noe som betyr at en bruker kan gå inn i rommet, drar kortet sitt og umiddelbart vil programvaren begynne å spille en egen spilleliste.

Alle sensoriske maskinvarer kan aktiveres og styres ved hjelp av spillelist- planleggeren. Man kan enkelt endre farge eller duft når temaene endres.

Vår applikasjon lar brukeren lage innhold til oppslukende rom fra skrivebordet sitt ved hjelp av en bærbar datamaskin. Brukeren kan importere innholdet inn i rommet.

Interaktivt rom levert av Amajo AS

 

Les mer...

Amajos nye hjemmeside

02.02.2019

Velkommen til våre nye hjemmesider!

Du er nå kommet til en ny og oppgradert hjemmeside for Amajo. Vi håper du liker det du ser!

Sidene vil oppdateres fortløpende. Vår ambisjon er at amajo.no skal være den beste kilden til informasjon om produkter og tjenester innen sansestimulering.

Er det noe du savner, eller ikke finner igjen? Ris eller ros? Ta kontakt (firmapost@amajo.no), eller kommenter gjerne under.

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke