Amajo AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Barry Emons - Amajo

Det er vår kjerneverdi, og det gjelder både unge og gamle. Det målet motiverer oss i utviklingen av produkter og tjenester. Opplæring og service er uløselig knyttet til vår tjeneste. Våre "Opplæringsorientert Care" -kurs har blitt spesielt utviklet og V & VN akkreditert for 6 studiepoeng.

Vi tilbyr gjennomtenkte produkter innen kommunikasjon, stimulering, reminiscens og avslapping. Sikker søvn og hvile er også en del av dette. Utvalget er i stadig utvikling, og våre konsulenter hjelper deg med å finne den beste løsningen gratis.

De produktene og tjenestene vi tilbyr, er nøye utvalgt og produseres ofte internt. Utvalgskriteriene er klare fra starten. Hvert produkt eller tjeneste må bidra til livskvaliteten til personer med behov for omsorg. Det kan være sosial integrasjon, utvikling, men også individuell avslapning. Minnepleie er viktig for oss, det er like viktig som å spise og sove.

Siden 1984 har Barry Emons vært markedsleder innen erfaring-orientert omsorg. Snoezelen kan være en del av det. Vårt sengeplass er ideelt for alle sovende, hvile og raserende utfordringer. Vi jobber hjemme og i utlandet, og vi tar med den erfaringen i alt vi gjør.

 • Barry Emons
  Bilde av Aroma-stream duftfilter

  Varenr BEM-2-76

  Aroma-stream duftfilter ​​​​​​ Ekstra...

  100,-
 • Barry Emons
  Bilde av Ball UV nopper 4 stk

  Varenr BEM-2-40540431

    Sett med 4 fargede baller. De har pigger som lyser i UV-lys....

  375,-
 • Barry Emons
  Bilde av Musikkvegg aktivitetspanel Bilde av Musikkvegg aktivitetspanel Bilde av Musikkvegg aktivitetspanel Bilde av Musikkvegg aktivitetspanel
    -60%

  Varenr Div lagersalg

  Aktivitetspanel for lyd og musikk Dette panelet er fullt av støyprodusenter for...

  1.905,-762,-
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke