Clevy spesial tastatur D-BC-100

Det pedagogiske spesialtastaturet fra Clevy er prisbelønt for sitt unike design og soliditet .

Clevy’s unike tastatur er utviklet for barn fra 3 til 8 år, samt voksne og barn med spesielle behov ift syn eller motoriske funksjonshemminger. Det attraktive designet stimulerer til å gjøre seg kjent med PC på en lærerik måte.

Farge koding
De klare fargene gjør tastaturet attraktivt å jobbe med, men først og fremst hjelper fargekodene brukeren til å skille klart mellom de funksjonelle områdene på tastaturet. Tall har rød farge, bokstaver blå farge og aksjonstaster som Enter, DEL mv grønn farge.

Store taster
Tastene er fire ganger større enn de man finner på et standard tastatur. I tillegg har bokstavene på tastene blitt forstørret, slik at det er lettere å se de ulike karakterene.

Redusert antall taster
Antall taster på Clevy tastaturet er betydelig færre enn på et standard keyboard.

Lite brukte taster som F1-F12, PrtSc mv er tatt bort, slik at man kan fokusere på de som er viktige for skrive- og tastaturferdigheter. De finnes imidlertid som soft keys på PC'en ved behov.

Solid konstruksjon
Clevy tastaturet er 100 ganger sterkere en et vanlig tastatur. Dette gjør at det tåler røffere bruk og egner seg derfor godt til barn, skole eller institusjons bruk.

Tastaturet er PC/MAC kompatibelt og har USB/PS2 port.

• Alder: 3 - 8 år samt for voksne med spesielle behov
• Størrelse i cm: L 48cm x B 18cm x H 3,5cm

Tastaturoverlegg (plexiglass) D-BC-101 (ikke inkludert)finnes som tilbehør.

 

Clevy keybord bilde.jpg
Overlegg - fingerguide

Overlegg - fingerguide