Podier, puter, madrasser og myklek

I et sanserom er det viktig å finne fleksible løsninger for å sitte eller ligge og som enkelt kan tilpasses brukerne av rommet. Som en del av innredningen benyttes gjerne sittesekker, podier og puter, i tillegg til gulv- og veggmadrasser. Disse kan plasseres slik at det blir enklere å bruke aktivitetene, skape utfordringer i bruk av rommet eller som beskyttelse.

Podier benyttes gjerne for både å beskytte utstyr som f.eks et boblerør, skape mykhet i rommet og ikke minst gjøre boblerør og annet utstyr mer tilgjengelige for brukerne. Podier tilbys i ulike farger, utforminger og høyder og kan enten stå for seg selv eller settes sammen. 

Madrasser i et sanserom gjør innredningen mindre låst og tilbyr et mykt sted å sitte eller ligge uansett hvor du velger å være. Bruk av madrasser bør vurderes opp mot hvilken brukergruppe du jobber med. Ta kontakt for råd.

Mange kan ha glede av en sittesekk. Men husk at de kan by på utfordringer til personer med behov for godt tilpassede sitteplasser. Det kan være for lett å gli ut av sittesekken og det kan derfor være enklere å tilpasse en god stilling med bruk av våre sanseromsputer. Disse kan benyttes alene eller sammen men andre typer møbler. 

Myklek er trygge og myke skumklosser som kan bygges sammen til ulike aktivitetsområder, og en arena for lek og utvikling gjennom sansemotoriske utfordringer. Her kan man fylle et helt rom med myke former eller velge ut et mindre område som et mykt og trygt lekeareale.

 

Våre podier har ulik størrelse og ulike innleggsplater tilpasset boblerør og fiberoptikk mv.   Her i nettbutikken finner du en oversikt over våre podier og sittesekker mv.    

Våre podier har ulik størrelse og ulike innleggsplater tilpasset boblerør og fiberoptikk mv.

Her i nettbutikken finner du en oversikt over våre podier og sittesekker mv.