Husker, vugger og gynger

huske2.gif

Vår vestibulære sans er et av våre viktigste sansesystemer og er svært viktig for samspillet mellom alle sansene våre. All bevegelse er med på å utvikle sansen og gjøre oss bedre rustet generelt for både læring og utvikling. Det er vanskelig å kompensere for lite utviklet balanseevne, så her dreier det seg om trening og øvelse.

En måte å trene sansen på er å huske og vi har derfor mange ulike produkter innenfor denne kategorien, som gir en god og morsom lekeopplevelse, men som også kan bidra til å tilrettelegge for spesifikk sanseintegrasjonstrening og sansestimulering.

Sansesystemet er bygget opp slik at jo større variasjon det utsettes for, jo bedre utvikles det. Variasjon innenfor produktspekteret er derfor også av betydning. Her finner du bl.a. spesialtilpassede husker med god stabilisering og støtte, husker å ligge på, stå på og henge fra. Vi har husker som kan henges helt ned mot gulvet, hvis bruker opplever frykt for å forlate underlaget.

Lek er sosialt utviklende og store husker med plass for flere bidrar til positive opplevelser.

Et stort utvalg av opphengssystemer er også tilgjengelig. Disse kan ha betydning for hvilken type stimulering du oppnår ved bruk av husker. Ta gjerne kontakt med oss for tips.

Oversikt over husker og oppheng finner du i vår nettbutikk.

Del siden med andre:
huske.jpg
huske3.jpg